GAZİOSMANPAŞA KAYMAKAMIMIZ MAVİGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

08 Ekim 2018

Gaziosmanpaşa Kaymakamımız Sayın Oktay ÇAĞATAY ve Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bekir Servet BAKIRCI Mavigün Eğitim Kurumlarımıza nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

İnsanlığa Hizmet Vakfı Kurucusu Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR Hocamızın ağırladığı konuklarımızla yapılan kahvaltının ardından Kaymakamımız, Özel Mavigün Anadolu / Fen Lisemizin 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Kültür Merkezimizde hitap etmiştir. Kaymakamımızın öğrencilerimize ufuk açıcı veciz konuşmasının ardından günün anısına kendisine ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze hediyeleri Vakıf Kurucumuz tarafından takdim edilmiştir.

Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz daha sonra öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.