Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 KÜÇÜKKÖY İTFAİYE EKİBİ OKULUMUZU Zİ

Küçükköy İtfaiye ekibi okulumuzu ziyaret etti ve yangın tatbikatı gerçekleştirdi. İtfaiye memurları öğrencilerimizi yangın ve deprem anında neler yapmaları gerektiği hususunda bilgilendirdikten sonra yangında insanların binalardan kurtarılma anını canlandırdılar

MAVİGÜN DARÜLACEZE' DE

24 Aralık 2009 Perşembe günü, okulumuz 4. sınıf öğrencileri, 114 yıllık bir kurum olan Darülaceze’yi ziyaret ettiler.

JENNY DOOLEY MAVİGÜN' DE

Öğrencilerimizin İngilizce derslerinde okudukları kitaplarının yazarı Jenny Dooley 18.12.2009 tarihinde Mavigün Kolejini ziyaret etti.

Prof.Dr. Sefa SAYGILI Okulumuzda

12 Aralık 2009 Cumartesi Günü  ANA BABA OKULU VELİ SEMİNERLERİ’nin ikincisini gerçekleştirdik.Bu seminerimizin konuğu Sayın Prof. Dr. Sefa SAYGILI ,konusu ise ‘’Ergenlik’’ idi

Mavigün' de English Day

10.12.2009 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda  6,7,8. sınıflarımızın başarıyla yarıştığı Quiz Show adlı program izleyenlerden tam not aldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ PANORAMA 1453 MÜZES

İstanbul’un fethinin üç boyutlu görüntülerinin resmedildiği dünyadaki tek panoramik müze olma özelliğine sahip“Panorama 1453 Tarih Müzesi” Görsel sanatlar zümresi tarafından ziyaret edildi.

MAVİGÜN 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ TOPKAPI

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri 24 Kasım Salı günü Topkapı Trafik Eğitim Parkı’na gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz trafik kurallarını, park içerisinde özenle hazırlanmış minyatür trafik alanında eğlenceli dakikalar geçirerek uygulama imkanı buldular.

Şiir Yarışmasında İkinci Olduk

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemiz genelinde ilköğretim okulları arasında Öğretmenler Günü konulu şiir yarışması düzenlendi.

24 Kasım 2009 Salı günü Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde 7. sınıf öğrencimiz Dilara Çelenk ‘’öğretmen’’ konulu şiiriyle ilçe ikincisi oldu.

Mavigün ekmek fabrikasını ziyaret e

Okulumuzun 1. Sınıfları 23.11.2009 tarihinde Cebeci İstanbul Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Ziyaretimizin sebebi ; temel besinlerimizden olan; ekmeğin üretilmesi hakkında bilgi edinilmesiydi.

Mavigün Sabancı Müzesinde

Görsel sanatlar dersi ve kulüp kapsamında 19 Kasım Perşembe günü Sabancı Müzesi ‘ne bir gezi düzenledik. ‘0smanlı Döneminde Venedik ve İstanbul; Nam-ı Diğer Aşk’ adlı bu sergide öğrencelerimiz çok farklı anlar  yaşadılar.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design