Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 1C SINIFI OKUMA BAYRAMI MUHTEŞEMDİ

Özel  Mavigün  İlköğretim Okulu  1/C  sınıfı öğrencileri , 10 Mayıs 2009  günü  OKUMA BAYRAMINI büyük  bir  coşku  ile kutladı.Uzun zamandır bu gösterilere hazırlanan 1/C sınıfı öğrencileri,hazırladıkları  gösterilerini  okulumuz salonunda;

MAVİGÜN’DE BİLİM-SANAT ŞENLİĞİ BAMB

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Mavigün Bilim-Sanat Şenliği 14-15  Mayıs 2009 tarihleri arasında Mavigün Sergi Salonunda gerçekleşti.
 MATEMATİK OLİMPİYATINDA 1 GÜMÜŞ 1 B

Mavigün Koleji Matematik olimpiyatlarında Madalyaya doymuyor.
Öğrencilerimiz Özge Dağaslanı , M.Ali Doğramacı ve Merve Bıyık Katıldıkları İNEPO Matematik Olimpiyatında büyük bir başarıya imza attılar. İki aşamada yapılan yapılan
 MATEMATİK OLİMPİYATTNDA 1 ALTIN 1 B

Sultan Fatih Kolejinde düzenlenen ve 1050 öğrencinin yarıştığı Matematik olimpiyatında 40 sorudan 38 net bırakan öğrencimiz Ahmet SEVİM Altın Madalya almaya hak kazandı.

8. SINIFLARIMIZ SULTANAHMET'TE

8.sınıf öğrencilerimiz  İngilizce öğretmenleri eşliğinde Sultanahmet ve Ayasofya Camisi’ne düzenlenen geziye katıldı. Öğrencilerimiz  “conversation with a native speaker or a foreign language speaker” başlığı altındaki

JAMES LEWIS 6,7,ve 8. SINIFLARIMIZL

İngiltere’de 15 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Express Publishing bünyesinde çalışmaya başlayan James Lewis, bu kez 6,7,8. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

MAVİGÜN’DE KUTLU DOĞUM BAMBAŞKA…

28 Nisan Çarşamba günü Mavigün Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresinin düzenlediği kutlu doğum programı ile Peygamber Efendimiz (SAV) anıldı.

Mavigün'de Trafik Haftası

Okulumuz 5. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 52 kişilik grubumuz 11.05.2009 tarihinde  Trafik Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Florya Trafik Eğitim Parkı’na gezi düzenledi.

OLİMPİYAT DÜNYA 2.’si

Bu yıl 5.si düzenlenen Uluslararası EBİKO Bilişim Olimpiyatı'nda 32 ülkeden 72 ilden, 755 okul ve 5215 öğrenci 2350 proje ile başvurdu. İlköğretim ve orta öğretimde 220 proje 9,10-11 Mayıs tarihleri arasında  Ankara' da Ahmet Ulusoy Lise’lerinde proje sunumları yapıldı.

ÇANAKKALE GEZİSİ DUYGULANDIRDI

Okulumuz şehitler Diyarı Çanakkale’ye öğrenci, öğretmen ve veliden  oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grupla gezi düzenledi.Gezimiz 8 Mayıs 2009 gece saat 12’de başlayıp 9 Mayıs 2009 gece saat 10’da sona erdi.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design