Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 Miniklerimiz Turkuazoo’da

Mavigün Koleji 2. sınıf öğrencileri ,05.03.2010 tarihinde su altı  dünyasını keşfe çıktı.İngilizce dersinde öğrendikleri deniz canlılarını karşılarında gören miniklerimiz yaşamları boyunca unutamayacakları dakikalar geçirdiler.

MAVİGÜN’E YİNE ÖDÜL

Rümeysa BAYINDIR Resim Yarışmasında Birinci Oldu.

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’U Anma etkinlikleri kapsamında ilimizde ‘’İstiklal Marş’ımızı Dinlerken’’ temalı, bir yarışma düzenlendi

İSTANBUL KARATE ŞAMPİYONU MAVİGÜN

Okullar Arası İl Karete Turnuvası Birincisi

BURAK TURAN

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ‘Okullar Arası İl Karate Turnuvası’nda öğrencimiz Burak TURAN +63 kiloda bütün rakiplerini hiç sayı vermeden yenerek büyük bir başarıya daha  imza attı.

6, 7 ve 8. Sınıflar Turkuazoo Gezis

Mavigün Koleji 6, 7 ve 8. Sınıflar Turkuazoo Gezisi 23 - 24 Şubat 2010‘ da gerçekleştirildi.

MAVİGÜN KOLEJİNDE ŞİİR DİNLETİSİ

Geleneksel ‘’Gönül Esintileri ‘’ Şiir Dinletisi’nin beşincisi 11 Şubat 2010 Perşembe günü okulumuzun  konferans salonunda düzenlendi.

7-B SINIFI İLE SUALTI DÜNYASINI KEŞ

11.02.2010 tarihinde öğrencilerimiz dünyanın en büyük Akvaryumlarından biri olan Turkuazoo Akvaryum’a yapmış oldukları gezi belki de hayatlarında bir ilkti.

JHON LUCKHURST 6,7, ve 8. SINIFLARI

İngiltere’de öğretmenlik yaptıktan sonra Express Publishing bünyesinde ve çeşitli özel eğitim kurumlarında  çalışmaya başlayan Luchurst 4 ve 5. sınıflarımızdan sonra bu kez de 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Bilim Merkezindeydik…

06.01.2010 tarihinde, Şişli Deneme Bilim Merkezine 4/A,4/B ve 4/C sınıfları olarak gezi düzenledik. Gezimiz sırasında okulumuzda işlediğimiz Fen ve Teknoloji Dersiyle ilgili çok sayıda deneyi görme fırsatımız oldu.

JHON LUCKHURST MAVİGÜN' DE

06 Ocak 2010 da İngilizce Bölümü öğretmenleri Express Publishing ‘in Eğitim Danışmanı  Jhon Luckhurst’ı öğrencilerle buluşturdu.

MAVİGÜN’DE PROJE YARIŞMASI HEYECANI

Ülkenin geleceğini yönlendirecek, bilimsel alanlarda özgün ve farklı düşünceler ortaya koyabilen ve özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek amacıyla Özel Mavigün İ.Ö.O. fen ve teknoloji zümresi, proje yarışması düzenledi.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design