Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 Okulumuzda Başkanlık Seçimi Yapıldı

Okulumuz öğrenci meclisi, 16/10/2009 tarihinde, öğretmenlerimizden Erdal ARGUN rehberliğinde konferans salonunda toplandı.

Balkan 2. si Mavigün’den

Öğrencimiz Burak TURAN
Karate Balkan Şampiyonasında 2. oldu. Balkan ülkelerinin katıldığı ve 16 – 17 – 18 Ekim 2009 tarihlerinde Balıkesir’de yapılan Uluslararası Karate Turnuvasında, 8. sınıf öğrencimiz Burak TURAN 2. oldu.

CAMBRIDGE ESOL’ DE TÜRKİYE BİRİNCİS

British Council tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve öğrencilerin İngilizceyi kullanma düzeylerinin ölçüldüğü , uluslar arası  Cambridge Esol (English for Speaker’s of Other Languages) sınavlarının sonuçları belli oldu.

SBS'de İLÇE 1.si MAVİGÜN

Seviye Belirleme Sınavı resmi sonuçlarına göre ilçemizde bulunan 34 okul içerisinde ÖZEL MAVİGÜN İLKÖĞRETİM OKULU 1. olarak başarıya imza attı.

Mavigün Koleji OYP Başarısı %100

2008-2009 Öğretim yılı OYP (Orta Öğretime Yerleştirme Puanı) sonuçlarına göre okulumuz %100 başarı elde etti.

Mavigün Öğretmenlerine Boğaz Turu

İnsanlığa Hizmet Vakfı’nın Mavigün Eğitim Kurumu öğretmenlerine düzenlediği Boğaz Turu 13.06.2009 tarihinde gerçekleşti.

MAVİGÜN SEMA GRUBU MACARİSTAN'DAN D

08 Ağustos 2009 da uluslar arası folklor festivaline katılmak üzere Macaristan’a giden okulumuzun Semâ grubu 14 Ağustos günü yurda döndü.

MAVİGÜN YILSONU ŞÖLENİ MUHTEŞEMDİ

Özel MAVİGÜN KOLEJİ 06 Haziran 2009 Cumartesi akşamı Bayrampaşa Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Geleneksel Yılsonu Şenliği”nde bütün sanatseverleri bir araya getirdi.

5. SINIFLARIN TRAFİK HAFTASI’NI KUT

5. Sınıfların hazırladığı “Trafik Haftası Programı” 28.05.2009 tarihinde, konferans salonunda, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Programın tamamı trafik bilgisi verme ve alınan bilgiyi günlük yaşamda uygulama üzerine kurulmuştu.

5. SINIFLARIMIZ RUMELİHİSARI'N DA

Mavigün Koleji 5. sınıf öğrencilerimizle birlikte Rumelihisarı ve Yuşa Tepesi gezisindeydik. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin rehberliğinde yapılan geziye 40 kişilik bir öğrenci grubu katıldı. Öğrencilerimize öncelikle gezi hakkında bilgi verdik,

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design