Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 ENGLISH DAY II

Velilerin yoğun katılımının yaşandığı bu programda 3. sınıf öğrencileri “Vegetable , Family , Toothbrush Toothpaste” adlı şarkıları seslendirdiler.

2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Ücret

KÜÇÜK DEV ADAM MATEMATİK OLİMPİYATI

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencisi Ahmet SEVİM Burç Kolejinde organize edilen ve İstanbul genelinde  başarılı öğrencilerin katıldığı BİMYA Matematik Olimpiyatında Teşvik Madalyası almayı başardı.
 Öğrencilerimiz Ekmek Fabrikasında

Mavigün Koleji 3. sınıf öğrencileri tema gezileri kapsamında öğrendiklerini pekiştirmek amacıyla 13.04.2009 Pazartesi günü sınıf öğretmenleri ile birlikte İstanbul Cebeci Halk Ekmek Fabrikasına gezi düzenlediler.

Geleceğin Grafik Tasarımcıları Mavi

Türkiye genelinde bu yıl 5.si düzenlenen 1825 Proje ve  49 Okulun Katıldığı Ulusal E-Dream  tasarım yarışmasında  finale kalan  125 proje içerisinde  8A sınıfından  Enes BAYLAN’nın
 Net Ölçme Değerlendirme Sınavında Ö

08.03.2009 Çarşamba günü Türkiye geneli Net Ölçme Genel Değerlendirme Sınavı yapıldı. Okulumuz 3.sınıf öğrencilerinden Şevket Üsame,

Mavigün Karetede İl 3.Sü

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü 18-19-20 Mart 2009 tarihinde Eyüp Kapalı Spor Salonunda okullar arası il karate turnuvası düzenlendi. Katılımın yoğun  olduğu turnuvaya Okulumuz yıldız erkekler kategorisinde katıldı. Yarışma çok çekişmeli müsabakalara sahne olurken seyirciler zevkli anlar yaşadı
 Satranç Turnuvası Tamamlandı

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gaziosmanpaşa Kızılayı Ali Külünk Tıp Merkezinin ortaklaşa düzenlediği  ‘Okullar arası satranç turnuvası ­04.04.2009 cumartesi günü Mavigün Koleji ‘nde  gerçekleşti.
 7. Sınıflarımız Panorama Müzesinde

25.03.2009 Cuma günü 7-A ve 7-B sınıfı öğrencilerimiz, Sınıf Rehber Öğretmenleri Derya KARAKAŞ, Gülcan BİÇER ÖZDEMİR ve Sosyal Bilgiler dersi öğretmenimiz Doğan YILMAZ eşliğinde Panaroma 1453 Tarih Müzesi’ne ve arkasından İslam Bilim ve Teknoloji Eserleri Müzesi’ne bir gezi düzenlemişlerdir.

Öğrencileirmiz Sabancı Müzesinde

22 Mart 2009 Perşembe günü Görsel Sanatlar dersi öğretmenlerimiz, Sabancı Müzesi’ne bir gezi düzenledi.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design