Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 6. SINIFLAR EĞLENCELİ İNGİLİZCE GÜN

Özel Mavigün İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencilerin 21 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Eğlenceli İngilizce Günü’nde  ( JOYFUL ENGLISH DAY ) İngilizce bilgilerini kullanarak çeşitli gösteriler sergilediler.
 MAVİGÜN TOPKAPI SARAYI’NDA İNGİLİZC

İngilizce öğretmenlerimiz refakatında öğrencilerimiz  ‘conversation with a foreign citizien’  projelerini gerçekleştirmek üzere Topkapı Sarayı ‘na gittiler. Bu gezimiz hem turistik hem de eğitim amaçlıydı.Öğrencilerimiz Topkapı Sarayı’nın eşsiz güzelliğinden ilham alarak

MAVİGÜN TOPKAPI SARAYINDA

Mavigün Koleji olarak atalarımızın bize bıraktığı mirası tanımak ve incelemek amacıyla Topkapı sarayına bir gezi düzenledik.
7-A ve 7-B sınıfı öğrencilerimizin  Sosyal Bilgiler dersinde yer alan Osmanlı Kültür ve Medeniyeti ünitesi doğrultusunda yaptıkları gezi çok duygulu ve heyecanlı geçti.
 1A SINIFINDAN MUHTESEM OKUMA BAYRAM

1-A sınıfı öğrencileri okuduklarını ispat etmek amacıyla görkemli bir program hazırladılar.
  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından velilere bir konuşma yapan okul müdürü Mehmet TAMER:" Çocuklarımızın okumayı öğrenmelerinde bizlere ve özellikle öğretmenimize verdiğiniz her türlü destekten
 1C SINIFI OKUMA BAYRAMI MUHTEŞEMDİ

Özel  Mavigün  İlköğretim Okulu  1/C  sınıfı öğrencileri , 10 Mayıs 2009  günü  OKUMA BAYRAMINI büyük  bir  coşku  ile kutladı.Uzun zamandır bu gösterilere hazırlanan 1/C sınıfı öğrencileri,hazırladıkları  gösterilerini  okulumuz salonunda;

MAVİGÜN’DE BİLİM-SANAT ŞENLİĞİ BAMB

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Mavigün Bilim-Sanat Şenliği 14-15  Mayıs 2009 tarihleri arasında Mavigün Sergi Salonunda gerçekleşti.
 MATEMATİK OLİMPİYATINDA 1 GÜMÜŞ 1 B

Mavigün Koleji Matematik olimpiyatlarında Madalyaya doymuyor.
Öğrencilerimiz Özge Dağaslanı , M.Ali Doğramacı ve Merve Bıyık Katıldıkları İNEPO Matematik Olimpiyatında büyük bir başarıya imza attılar. İki aşamada yapılan yapılan
 MATEMATİK OLİMPİYATTNDA 1 ALTIN 1 B

Sultan Fatih Kolejinde düzenlenen ve 1050 öğrencinin yarıştığı Matematik olimpiyatında 40 sorudan 38 net bırakan öğrencimiz Ahmet SEVİM Altın Madalya almaya hak kazandı.

8. SINIFLARIMIZ SULTANAHMET'TE

8.sınıf öğrencilerimiz  İngilizce öğretmenleri eşliğinde Sultanahmet ve Ayasofya Camisi’ne düzenlenen geziye katıldı. Öğrencilerimiz  “conversation with a native speaker or a foreign language speaker” başlığı altındaki

JAMES LEWIS 6,7,ve 8. SINIFLARIMIZL

İngiltere’de 15 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Express Publishing bünyesinde çalışmaya başlayan James Lewis, bu kez 6,7,8. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design