Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket

Günün Sözü :
 Kardeş Öğrenciye Yardım Kampanyası

Okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün öğretmen ve öğrencileri olarak başlattığımız Kardeş Öğrenciye Yardım Kampanyası başarıyla sonuçlandırıldı.

İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASINDA BÜYÜK

İngilizce Zümremiz tarafından 6. sınıflar arasında İngilizce Bilgi Yarışması düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda yapılan yarışmada kıyasıya mücadele yaşandı.
 3. SINIFLAR TİYATRODA

Okulumuz; öğrencilerine sadece bilgi aktarmayan; onların yeteneklerini ve kişiliklerini geliştirmelerine olanak sağlayan bir okul olarak sosyal etkinliklere gereken önemi vermektedir.
 2. SINIFLAR TİYATRODA…

2. Sınıflar olarak 21.01.2011 Cuma günü Gaziosmanpaşa Belediye Tiyatrosu’nda oynanan KARAGÖZ BALIKÇI Çocuk Oyununu izledik.

ÇOK KİTAP OKUYAN KAZANDI

İlçemiz de düzenlenen “GAZİOSMANPAŞA OKULLARI OKUYOR” projesinde 4-A sınıfından Mücahit Erdoğan ÜNLÜ ilçe BİRİNCİSİ, 6-A sınıfından Tezcan Efe KURTULUŞ ilçe ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

SPOR YARIŞMALARI ÖDÜL TÖRENİ

18.01.2011 Salı günü, eğitim öğretim yılı 1.dönem boyunca yapılan tüm spor yarışmalarının ödül töreni Küçükköy Kız Meslek Lisesi spor salonunda kalabalık bir katılımla yapıldı.

MAVİGÜN ULUDAĞ’DA

Mavigün Eğitim Kurumları olarak, her yıl düzenlediğimiz şehir dışı gezilerimizden bu yıl ilkini, Bursa Uludağ’a giderek gerçekleştirdik. Üç gün, iki gece süren gezimizde öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz doyasıya eğlendiler.

900 FİDAN DİKTİK

Mavigün Koleji öğrencileri Çevre ve Kültür Dayanışma Derneği  (ÇEKÜD)  ile işbirliği içerisinde; kendi bağışları ile aldıkları 900 adet fidanın dikimini Göktürk Ağaçlı Köyü Sapağı mevkiine yaptılar.
 BU YILDA 7 KUPA MAVİGÜN'E

28-29 Aralık 2010 tarihleri arası Mavigün Koleji Spor Salonu’nda Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Mavigün Eğitim Kurumları ile Gaziosmanpaşa Türk Kızılayı Merkezi’nin işbirliğiyle “Okullararası Masa Tenisi Turnuvası” düzenlendi.

MAVİGÜN PAİNTBALL TURNUVASINDA

Mavigün Koleji İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileriyle Beykoz Ormanlarında paintball turnuvasına katıldık.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design