Sayfa Rengini Seçiniz:

Mini Anket
Okulumuzun en çok hangi hizmetinden memnunsunuz?
Eğitim hizmetlerinizden
Destek hizmetlerinizden
Rehberlik hizmetlerinizden
Tüm hizmetlerinizden

Günün Sözü :
 MAVİGÜN KOLEJİ DENEME BİLİM MERKEZİ

Özel Mavigün İ.Ö.O 6. sınıf öğrencileri 20/01/2009 Salı günü  Fen ve Teknoloji öğretmenleri Kader ÖZAD rehberliğinde Şişli Deneme Bilim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

KARNE VE YARIYIL TATİLİ HAKKINDA Aİ

Ailenin tutum ve davranışları, yetiştirme tarzı, çocukla kurduğu iletişimin ve ilişkinin niteliği öğrencinin okuldaki başarısında oldukça önemli bir role sahiptir. Bu nedenle çocuğun almış olduğu notlar sadece çocuğun değil aynı zamanda ailenin de notlarıdır. Bu nedenle ailelerin çocuklarının karne notlarını kendi notları olarak da görüp

ANNE BABA OKULU EĞİTİM SEMİNERİ

2008–2009 Eğitim-Öğretim Yılı birinci dönemin bitmesine az bir zaman kala, Anne-Baba Okulu Eğitim Seminerlerimizden üçüncüsü, 27 Aralık Cumartesi tarihinde gerçekleştirildi
 Gururumuz Nemaser Karate’ de 3. Old

29-30 Kasım 2008 Tarihleri arası Balıkesir İli Kurtdereli Spor Salonunda İller arası Klasman Karate müsabakaları düzenlendi.  Yoğun katılımın olduğu müsabakaya 2.sınıf öğrencimiz Nemaser AKMAN küçükler kategorisine ferdi olarak katıldı.Müsabakalar sonunda üstün performans gösteren Nemaser AKMAN salondan 3.’lük ile ayrıldı.

KAYMAKAMLIK KOŞUSU MAVİGÜN’DE GERÇE

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği Türk Kızılay Derneği’nin ise “YAŞAM BOYU SPOR PROJESİ” olarak destekledikleri “Kaymakamlık Atletizm Yarışması” 23 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştirildi. Küçükköy Meydanı’ndan başlayıp Cebeci Caddesi’nde devam eden atletizm koşuları Mavigün Koleji’nde tamamlandı.

Sema Grubu CİOFF Kongresinde

Her yıl bir başka ülkede yapılan uluslararası Folklor Festivalleri Birliği Kongresi. 08 – 15 Kasım tarihleri arasında İstanbul’ da gerçekleştirdi. Elli beş (55) ülkeden 176 delegenin katıldığı yıllık CİOFF kongresinde okulumuzun semâ ekibi de bir sema gösterisi gerçekleştirdi.

Mavigün Koleji’ nde Yangın Tatbika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 30.Ekim 2008 günü Mavigün Koleji’ nde yangın tatbikatı düzenledi. Gaziosmanpaşa İtfaiye ekibi tarafından yapılan tatbikata Özel Mavigün Anaokulu ve Özel Mavigün İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri katıldı.Önce tatbikatı yöneten Onbaşı Ethem AKAN  yangın anında yapılması gereken ve alınması gereken

ANNE BABA OKULU EĞİTİM SEMİNERİ

2008–2009 Eğitim-Öğretim Yılı “Anne-Baba Okulu Eğitim Seminerler” imizden ilkini; 26 Ekim Pazar günü gerçekleştirdik.  Seminer Okul Müdürümüz H.Mehmet Tamer’in açılış konuşması ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Uzman Psikolog Mehmet Dinç “Anne-Baba Tutumlarının Çocuk Eğitimine ve Gelişimine Etkisi konulu seminerini sundu.
 CAMBRIDGE ESOL SINAVLARINDA BÜYÜK B

British Council tarafından her yıl 14 -  21 Haziran tarihlerinde yapılan ve öğrencilerin İngilizceyi kullanma düzeylerinin ölçüldüğü , uluslar arası geçerliliği olan Cambridge Esol (English for Speaker’s of Other Languages) sınavlarının sonuçları belli oldu.

Yenilebilir Pano

Ramazan Bayramı öncesi Mavigün Koleji öğrencileri, artık bir bayram klasiği haline gelen, geleneksel şeker panosunun heyecanını 2008 Ramazan Bayramı’nda da yaşadılar.

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
Tasarım  : Empati Design